Referenties

Verbouwing Oranjesingel 1, Groningen
Bij de voorgenomen ingrijpende verbouwing van onze jaren 20 woning wilden wij perse een aannemer die over een bewezen track-record beschikte. Na een zorgvuldige voorselectie waarbij ook een onafhankelijk bouwkundig adviseur was betrokken kozen wij voor Bouwbedrijf Eldering uit Hoogkerk.
Wij kijken inmiddels terug op een geslaagde renovatie van onze woning, maar ook op een zeer plezierig verlopen bouwproces.
Wat ons m.n. heeft aangesproken, naast de kwalitatief prima uitgevoerde bouwkundige werkzaamheden, is onder anderen:

  • Prettig verlopen afstemming van het werk en de communicatie daarover met de heer Eldering, maar ook met zijn medewerkers op de bouwplaats; men was prettig in het contact en men dacht mee vanuit de behoefte van ons als klant/opdrachtgever;
  • Bouwbedrijf Eldering de Vries BV hield zich aan gemaakte afspraken en was flexibel in hun planning op het moment dat het ons beter uitkwam;
  • Men dacht creatief mee, als gaande het werk een alternatieve aanpak tot mooiere dan wel bouwkundig betere resultaten kon leiden.

Hendrik Redmeijer
Connie Kaspers

 

Eind 2015 werd ik door dhr Redmeijer en mevr. Kaspers benaderd met het verzoek hun bouwkundig bij te staan over de aankoop en verbouw van een woning aan de Oranjesingel in Groningen. Namens Vereniging Eigen Huis heb ik de bouwkundige aankoopkeuring uitgevoerd.  We hebben daarna in overleg de uit te voeren werkzaamheden bepaald, tekeningen gemaakt en een technische omschrijving opgesteld.

Er is in het voorjaar van 2016 een aanbesteding geweest met 2 aannemers, waarbij Bouwbedrijf Eldering de Vries de meest gunstige aanbieding bleek te hebben. In de uitvoering heeft Eldering de Vries bewezen dat het een partner is met vakbekwaam personeel. Overleg en communicatie met Rias Eldering zijn correct verlopen.

Tonnis van der Wijk
BMAT
www.bmat.nl